Când se sărbătoreşte ziua Europei?
Coltul copiilor

„Angajat în Uniunea Europeană”

18 Sep 2014

Centrul de informare Europe Direct Slatina, ce are ca structura gazda CCMP Europroject, va invita la seminarul de informare / dezbatere cu titlul „Angajat în Uniunea Europeană” organizat în colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă OLT - compartimentul EURES.
Vom oferi solicitanţilor de locuri de muncă informaţii despre o mare diversitate de oportunităţi de angajare în străinătate, respectiv procedurile de recrutare utilizate, dar se va discuta si despre oportunitati de studii, muncă sau activităţi de voluntariat în străinătate.
Seminarul va avea și o componentă practică, de tip atelier, în care echipa Centrului, alături de consilierii EURES, va oferi un training despre cum se completează un CV european, cum se redactează o scrisoare de intenție, tehnici de prezentare la interviul de angajare etc. Totodata, reprezentantii Eures vor prezenta oferta locurilor de munca, disponibile, in aceasta perioada.
Seminarul va avea loc la sediul Centrului de informare EUROPE DIRECT - Slatina (strada Mihai Eminescu, nr.35) luni, 22 septembrie 2014 și se adreseaza tuturor celor aflati in cautarea unui loc de munca. Va asteptam!

532187 accesari

Acest site nu reprezintã poziţia oficială a Uniunii Europene şi nu angajează juridic instituţiile Uniunii Europene.
Acest proiect este finanţat de Uniunea Europeană, prin Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi de către
Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor Europroject.